Engelliler Haftası Engelleri Aşmak İçin Bir Fırsat

Date: May 15 2024 4:50PM
Update: May 15 2024 5:07PM

Manisa Celal Bayar Üniversitesinde öğrenciler ve personel tarafından Engelliler Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Engelliler Haftası çerçevesinde Üniversitemizde çalışan engelli personel ile bir toplantı gerçekleştirdi. Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Kadir Ay ile Genel Sekreter Öğr. Gör. Erhan Doğan ve MCBÜ Engelliler Dayanışma ve Koordinasyon Koordinatörlüğü Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özhan Kalaç katıldı.

Engellilerin hakları, toplumsal uyum, erişilebilirlik konuları gibi önemli konuların ele alındığı, görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda, engelli bireylerin haklarına ve yaşadıkları zorluklara dikkat çekildi.

21 viewed.    0 Shared
Protocol Press and Public Relations Branch Directorate - Telephone: 0236 201 10 70 - Fax: 0236 201 14 53 - E-Mail : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
21